Volg ons!

Sluiten

Inventarisatie

Terwijl sommige opdrachtgevers precies weten wat zij willen, vinden anderen het fijn om te beginnen met definiëren van hun wensen. De één heeft een moodboard gemaakt, de ander laat zich verrassen door de creativiteit van onze ontwerpers.

Elk project, of het nu een woonboerderij of moderne woning betreft, begint met een goed idee. In de inventarisatiefase gaan we de piketpaaltjes slaan voor uw droomontwerp.

 

Prijsindicatie

Uitgaande van het idee dat in de inventarisatiefase geboren is zullen we een globale prijsindicatie voor u maken. Op basis van deze indicatie kunnen we het vervolg gaan plannen en weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

Ontwerp

Als positief gevolg van de vorige fase mogen wij ons 3D ontwerp aan u laten zien. Dit gebeurt interactief, op een groot scherm in onze showroom. Zo schetsen wij in detail een perfect beeld hoe alles er uit kan komen te zien.

 

Budget bespreking

Op basis van het ontwerp hebben wij een prijsvoorstel voor u gemaakt. Dit voorstel is de laatste hobbel die we moeten nemen op weg naar uw droominterieur.

 

Inmeten

Wij leveren uitsluitend maatwerk. Dit is ook de reden dat het inmeten ontzettend nauwkeurig dient te gebeuren. Onze werkvoorbereider komt te allen tijde zelf alle afmetingen opnemen en details bekijken.

Productie

Als alle materialen, kleuren, afmetingen en details bekend zijn kan uw interieurstuk in productie. Alles wordt door middel van traditioneel vakmanschap ondersteund door ons moderne machinepark in eigen fabriek geproduceerd.

 

Montage, installatie

Na 6 tot 10 weken geduld te moeten hebben gehad is dit de dag dat onze monteurs bij u aan de slag mogen om alles te monteren en installeren. Vanzelfsprekend werken we uitsluitend met onze eigen vakmensen die inmiddels een enorme bagage aan ervaring meedragen.