Volg ons!

Sluiten

De keuken- en totaalinrichtingen van Strakk ademen passie en vakmanschap.

Fijn wonen, leven en genieten. Dat is een belangrijke overeenkomst die wij met onze opdrachtgevers delen. Bij Strakk  zetten we uw dromen en wensen om in tastbare realiteit. Wij bieden u een duurzaam interieur dat de tijd trotseert. Innovatie en traditioneel vakmanschap gaan bij ons hand in hand.

 

Mooie en praktische interieurs

Wij gaan verder waar anderen tevreden zijn. Mooie en praktische interieurs ontwerpen en realiseren, daar ligt onze passie. Het is zoveel meer dan zomaar inrichten en dat voelen onze opdrachtgevers. Onze creativiteit is in elk ontwerp voelbaar;  hier draait alles om verrassend maatwerk. We brainstormen over innovatieve ideeën en in goede samenspraak komen we tot een passend en comfortabel interieur wat perfect aansluit op uw wensen.

Perfectie

Of u nu kiest voor een trap, deur, keuken of een totaalinterieur, de details maken het verschil tussen goed en perfect. Alle materialen en kleuren worden zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemd. Wij streven naar perfectie in onze ontwerpen en dat is wat een interieur van Strakk een Strakk interieur maakt!

Maatschappelijk verantwoord

In de toekomst krijgen we te maken met materiaalschaarste en overbevolking. Deze twee feiten hebben een enorme invloed op het klimaat waar we met z’n allen in leven. Het is aan bedrijven en ondernemers om de schade te beperken en daarbij toch nog een groei en balans te realiseren voor de organisatie en haar medewerkers. Wij stellen zodanige eisen aan de producten, dat we waarde creëren voor natuur en milieu. Oftewel, het vinden van een balans tussen People, Planet en Profit.

Lees meer