Volg ons!

Sluiten

Chantal Hoex

Ontwerp & Verkoop

Een bijzonder groot inlevingsvermogen, dit is wat Chantal typeert aldus vele opdrachtgevers die u voorgingen. Haar intuïtieve goede gevoel voor mooie materialen en praktische oplossingen komen perfect van pas in haar rol van ontwerp en verkoop binnen ons team.

Harold van Gaal

Productspecialist trappen

Al ruim 15 jaar ontwerpt én maakt Harold trappen. Zelfs trappen die voor menigeen onmogelijk te maken zijn. Dit alles kan worden gerealiseerd door de nieuwste machines en productiemethodes. De complete reis die uw trap binnen ons bedrijf maakt begeleidt hij zelf, van het maken van de eerste tekening tot aan de montage bij u thuis.

Marion Alders

Algemeen verantwoordelijk

Kordaat, dit is van toepassing op Marions manier van aansturen van deze enthousiaste club vakmensen. Ze heeft vaak maar aan één woord genoeg om te kunnen handelen.
Naast haar werkzaamheden voor Strakk is ze ook financieel verantwoordelijk voor zusterbedrijf Houtz en moederbedrijf Hoex Bouw.
Met haar mensenkennis is ze op de achtergrond de spin in het web die de lijntjes verbindt tussen de verschillende afdelingen.

Mike van Kessel

Bedrijfsleider & projectleider

Mike is onze alleskunner. Hij is bedrijfsleider en maakt deel uit van de directie. Met zijn brede kennis en interesse op gebied van interieurbouw is hij het aanspreekpunt voor onze medewerkers. Tevens is hij QRM specialist en heeft hiermee al veel stappen gezet op het gebied van procesverbeteringen. Hij begeleid hiernaast ook nog een aantal bouwen en staat bekend om zijn probleemoplossend vermogen.

Myrthe Zeekaf

Ontwerp en verkoop

Myrthe is onze interieurarchitect. Deze jonge creatieveling is ontzettend gedreven en perfectionistisch. Daarbij beschikt ze over de nodige mensenkennis, kan ze goed luisteren naar de klanten en hun wensen omzetten in een verrassend mooi maatwerkinterieur. Schoonheid en functionaliteit gaan bij haar hand in hand en ze is pas tevreden als de klant blij wordt van haar ontwerp. PASSIE voor het vak staat bij haar met hoofdletters geschreven.