Ingrediënten
200 gram speltpasta
200 gram biologische kipfilet, in reepjes
80 gram Gorgonzola Dolce, in blokjes gesneden
50 á 80 gram verse gemengde salade
Klein trosje witte druiven, los geplukt
Handje vol ongezouten pecannoten, gehakt
Kleine rode ui, gesnipperd
Frisse groene appel, in blokjes
Ingrediënten frambozendressing
1 eetl dyon mosterd
2 eetl poeder suiker
1 eelt honing
3 dl witte wijn azijn
1,5 dl frambozen azijn
5 dl arachide olie
0,5 dl noten olie
150 gr frambozen
Zout en peper (uit de molen)
Gang:
Hoofdgerecht, Salade
Moeilijkheidsgraad:
Eenvoudig recept
Hoofdingrediënt:
Vlees
kaas / zuivelproduct
pasta
Recept voor:
4 personen
Bereiding:
Dressing:
Voorbereiding
Frambozen wassen en 1 a 2 keer door snijden.
Bereidingswijze:
Voeg de mosterd,poeder suiker,honing,frambozen-witte wijn azijn bij elkaar doe dan de olie (noten en arachide) er bij ,breng hem op smaak met peper en zout. en als laatste de gesneden frambozen
Bereidingstips:
Gorgonzola Dolce is een smeerbare, zachte variant op de klassieke Gorgonzola. Deze kaas is ook te vervangen door een andere schimmelkaas of een eigen favoriete kaas.