Volg ons!

Sluiten

Net als onze vader Verner Overgaard dat destijds deed, streven wij naar het behoud en het verder ontwikkelen van onze positie als exclusief merk, dat het beste vertegenwoordigd op het gebied van Scandinavisch design.

Wij zullen de VOLA kranen, douches en accessoires tot in lengte der dagen in Denemarken blijven fabriceren en dat doen we met behulp van de beste grondstoffen. Wij zien er op toe dat de natuurlijke bronnen als energie, water en ook grondstoffen zo spaarzaam mogelijk worden verbruikt.
Met respect voor onze ontwerptraditie investeren wij in de ontwikkeling van nieuwe producten om onze leidende positie te versterken. Ook een revolutionair en beproefd ontwerp kan baat hebben bij een door technologie gedreven evolutie.

Door contacten met onze klanten te verstevigen, onderhouden wij de bestaande relaties en kunnen zo nieuwe contacten leggen met belangrijke personen in de betreffende sectoren. Deze zijn waardevol en stellen ons in staat onze knowhow breder in te zetten.

VOLA is een familiebedrijf en dat wordt gekoesterd. Daarbij horen verantwoordelijkheden en daarom bieden wij een goede arbeidssfeer voor alle VOLA medewerkers.